Vi ved godt, at det kan synes af meget at give 180-200,- for en kylling.

Men af sådan en stor 2 kgs La bresse kan to personer spise mad  i tre dage.

Er det i virkeligheden så dyrt sammenlignet med så meget andet ?

img_7402

 

Dag 1 lår og overlår braiseret i hvidvin og fløde med løg og trompetsvampe(det kunne fint være andre svampe som f.eks. Champignon) med hjemmelavede fritter.
Dag 2 bryster og vinger stegt knasende sprøde med spidskålsalat og stegte rødbeder vendt i fløde.
Dag 3 risotto med karljohan svampe lavet på basis af fond fra kyllingeskroget.img_7411 img_7433 img_7454 img_7419 img_7420 img_7407 img_7408

Share
1 kylling – 3 måltider – 2 personer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins