Grundet de mange dejlige æbler vi har været ude og hente på plantagerne i lokalområdet skulle der selvfølgelig laves en anden form for “kage” end det jeg tidligere har skrevet om herinde. Nemlig det dejlige

Æblecrumble med kanel
Til 4 personer.

Tilberedning 25 min.
400 g æbler, gerne Belle de Boskoop
kanel
50 g mel
75 g smør
75 g rørsukker
50 g havregryn
50 g grofthakkede mandler
cremefraiche, flødeskum eller vanilleis
Æblerne skæres i både eller grove tern. Herefter lægges de i ovnfast fad, drysses med kanel.

Nu skal mel, smør, rørsukker og havregryn blandes til en smuldrende dej, og fordel dejen ud over æblerne.
Drys med grofthakkede mandler og bag crumblen i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. ½ time,
til dejen er sprød og gylden.
Server æblecrumblen lun med en god skefuld cremefraiche, flødeskum eller vanilleis.

Share
Æblecrumble

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins