I søndags blev der kreeret en gammeldags æblekage af de sidste af vores egne æbler og nogle af dem jeg plukkede på plantagen i Allerød.

Super og hvor har den været ventet den æblekage, med gode friske æbler fra Danmark.

Jeg lavede mosen ud fra denne opskrift, jeg har skrevet om tidligere.

Derudover havde jeg nogle dage forinden lavet hjemmelavede makroner, som ikke blev helt så fluffy høje som jeg havde ventet men smagen var god og spillede godt med æblerne.

Opskriften på Makroner lyder således og er fra Odense Marcipans hjemmeside
Dem har jeg desværre ikke fået taget noget billede af.

Makroner med marcipan
(Ca. 60 stk.)

200 g ODENSE Bagemarcipan eller
ODENSE Ren Rå Marcipan
400 g sukker
2-3 æggehvider
15 g hvedemel

Tips
Makronerne kan bages i op til en uge før, og opbevares i en kagedåse.

Marcipan rives og blandes med sukker.
Æggehvide tilsættes lidt efter lidt, og når massen er pænt lind tilsættes hvedemel.
Massen sprøjtes ud i små portioner på bagepapir og bages ved 180° C i 15-17 min.
Share
Æblekage og makroner
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins