I går var jeg inde og se filmen. Jeg havde ladet min veninde bestemme filmen, så jeg vidste ikke hvad jeg gik ind til.

Filmen handler om, Reese Witherspoon, hun går fra at være kaptajn for USA’s softball-landshold i ti år, som 31-årige Lisa Jorgenson, men hun bliver kasseret som sportsstjerne i forbindelse med et træner skifte og hun må til at finde et nyt ståsted. Hendes kæreste, Manny(Owen Wilson, er kvik til at kaste bolde og ikke så meget andet. Men så render hun på finansmanden George Madison(Paul Rudd), hvis karriere er på vej ned i kloakken. Måske er Lisa bedre tjent med et kejtet, men sødt slipsedyr end en dum, blond baseballspiller?

Der er nogle overraskende scener i filmen, men den er som kærlighedsfilm er flest, meget forudsigelig, men jeg havde nogle gode timer alene, men ikke noget mesterværk, og det er ikke en film, jeg vil tage ind og se igen.

Den får ikke mere end 2 måske 3 stjerner herfra.

Share
Alt hvad du har – anmeldelse

2 thoughts on “Alt hvad du har – anmeldelse

  • januar 17, 2011 at 3:19 pm
    Permalink

    Enig. Den var godt nok skuffende :p Føltes meget lang.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins