I går var jeg så heldig at få to amaryllis af mine forældre, de er ikke begyndt at blomstre endnu men det skal nok komme og så kommer der Update herinde. Men ud ifølge skiltene der sad på skulle de komme til at se sådan her ud

20121214-212652.jpg

20121214-212658.jpg
Og hvor glæder jeg mig bare. Jeg har altid holdt af det store blomstrende løg, men efter at vi et år eller to gav en amaryllis til Mathias nu afdøde mormor, og hun altid nævnte den når vi hentede hende hjemme, så er det blevet en ting der skal være for at det er jul herhjemme, den kan komme i november eller december. Det er for mig underordnet.

Share
Amaryllis og jul
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins