I dag har jeg prøvet at handle via nemlig.com, vi har i lang tid ikke haft muligheden men nu går deres rute også herud. Så jeg ville se om varerne var lige som den jeg kan få i supermarkedet eller måske bedre eller værre. De viste sig at være mindst lige så gode eller friskere. Så det er bestemt ikke sidste gang der handles der. Jeg købte de øko varer jeg ellers ville have købt i supermarkedet. Så en anbefaling videre her fra.

20130413-151930.jpg

Share
Anbefaling af Nemlig.com
Tagged on:     

8 thoughts on “Anbefaling af Nemlig.com

 • april 13, 2013 at 3:19 pm
  Permalink

  Av, men det er da ordentligt dyrt set i forhold til hvad et supermarked tager. Man skal godt nok have langt til indkøb før det kan betale sig rent økonomisk – jeg kiggede altså kun på de øko-varer, jeg normalt køber.

  Reply
  • april 13, 2013 at 3:21 pm
   Permalink

   Ja men det er lidt dyrere men ikke set i forhold til tiden jeg bruger og at kvaliteten jeg fik leveret var højere og udvalget større. Salaten kostede i øvrigt det samme der som i superbrugsen som er den eneste med øko salat der ikke er iceberg. Men set hjalp selvfølgelig også at jeg fik 100 kr fordi det var første køb.

   Reply
   • april 13, 2013 at 8:37 pm
    Permalink

    Og så tjekkede jeg lige. De leverer heller ikke hos os endnu, så jeg kan slet ikke prøve dem selv hvis jeg skulle have lyst.
    For jeg må da indrømme at de har et kæmpe udvalg. Selv laktosefri piskefløde, der ellers er svært at finde i fysiske butikker.

    Reply
 • april 13, 2013 at 7:50 pm
  Permalink

  Har også kollegaer der er meget glad for det, især storfamilierne. Men de kører ikke ud til Holbæk desværre. JEg kunne godt finde på det en gang imellem for at spare tid, men indtil videre må vi køre efter varene selv.

  Reply
  • april 13, 2013 at 7:53 pm
   Permalink

   De er først lige startet op herude. Jeg har tigget og bedt til at de startede op herude i området for at kunne spare tid og pengene på ekstra indkøb.

   Reply
 • april 14, 2013 at 5:24 pm
  Permalink

  Jeg synes ikke det er dyrere. Jeg har også brugt Nemlig.com når jeg har været ude at rejse. Jeg har bestilt, så varerne kom ligeså snart jeg kom hjem. Skønt at kunne fylde køleskabet med det samme.

  Reply
  • april 14, 2013 at 6:49 pm
   Permalink

   Enkelte ting er dyrere men det er ikke nok til at stoppe mig fra at købe ind da jeg slipper for kø og bøvl med at der ikke er det i butikken jeg egentlig skulle bruge.

   Reply
  • april 14, 2013 at 6:50 pm
   Permalink

   Men det lyder også smart at maden er klar lige når man kommer hjem fra ferie.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins