Her efter jul plejer supermarkedet at bugne med ænder eller andebryster, der ikke er afsat ved juletid.

Det er derfor lækkert at tænke and ind i menuen på en anden måde en den tunge julemad.

Vi kan godt lide krydret mad, her er and i rød thai karry oplagt.

I går blev thai karry hjemmelavet og tilberedt med andebryster fra vores andeslagtning tilbage i november. Den der blev fremrykket grundet fugleinfluenza.

Det er virkelig lækkert med and på alle tider af året også når det tilberedes med ananas, gulerod, løg, squash m.m, så går det fint i spænd med et vægttab, der skal vedligeholdes.  I opskriften, der linkes til, står der at retten serveres med ris, men i går serveredes den med blomkålsris, dvs. Helt fint hakket blomkål.

Rigtig god weekend til jer alle sammen.

Billeder på retten findes i linket.

Share
Andebryster i rød thai karry
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins