Vi har jo snart en hel del skind der er eller skal garves og det skal bruges fornuftigt.
Også kaninskindet.

Derfor besluttede vi os for at købe kunstsenetråd, nåle m.m. hos Læderiet.dk og jeg kan sige at vi oplevede rigtig god service af en eller anden årsag manglede en enkelt ting at komme med på den endelige bestilling og flinke og søde som de var kom det med posten den efterfølgende dag.
Findes der bedre service?

Jeg glæder mig til at komme igang med efterårets syslerier, der forhåbentlig skal blive til en hue til mathias og en til mig. Desværre er jeg en klovn til at skalere opskrifter op, da jeg ikke er inde i rutinen endnu, måske der var nogle derude der kunne/ville hjælpe mig??
Jeg har opskriften i en størrelse der hedder 2 år hvis den skaleres op.
Jeg skal jo bruge den til mig og Mathias altså i voksen størrelse.

Kan i hjælpe modtages det med kyshånd.

Share
Anmeldelse Læderiet.dk
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins