Ja rent faktisk er vi temmelig heldig på skadesfronten, Rasmus har nogle sorte storetåsnegle, Jesper har haft mindre problemer med skinnebenet, Mihail har haft vrøvl med håndledet, Mathias har “bare” besværlige fødder så støvlerne skal blokkes og andet sjovt hele tiden, jeg er faldet men ingen voldsomme og alvorlige styrt, men har dog ømme ben pga. plastik i støvlerne :S og jeg er ikke klar over om Lars har skader, så det tror jeg da ikke..

I går fik jeg næsten sat en Switch 180 og en 180, der manglede ikke meget så det må blive i morgen hvis vi tager i parken der.. jeg valgte at blive nede da jeg havde svært ved overhovedet at kunne holde støvlerne på pga. smerter :S men værre er det ikke..

Jeg har derfor fået læst en hel del til studie og det er jo også godt, men ville nu alligevel hellere have været ude i solskinnet og nydt livet i parken.. efter nogle meget kolde overskyede dage med MEGET isede pister hvilket ikke står helt godt med sløve kanter på skiene.. Men det tager vi med..

Ellers er livet her i Schweiz dejligt og jeg håber da ikke det er sidste gang jeg skal til Laax, men man skal ikke tage her til hvis man går efter byliv og PARTY.. ihvertfald ikke her tæt på hvor vi bor..

Jeg håber at drengene har sat en del fedt i parken i dag, de havde i hvertfald som mål at alle skulle prøve at sætte noget nyt 🙂 men hold da op hvor er det kedeligt at sidde nede når de andre har det sjovt på bjerget 🙁 særligt fordi jeg var taget med hvis ikke jeg havde nogle ben som brokkede sig alt for meget 🙁

Share
Bluebird og skader
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins