I går aftes fik jeg af Mathias af vide at det var altså ærgeligt at jeg ikke bagte så ofte mere som jeg gjorde tidligere 🙂 så der satte jeg en koldhævningsdej på Køl 🙂 den gav ca. 15 boller.

Her til morgen valgte jeg så at lave en ekstra portion boller, så der også var nogle til fryseren 😉

IMG_2438
Nybagte boller 🙂

Derudover fik jeg sådan lyst til at lave scones som han kunne tage med på arbejde, derfor er der ikke kommet nogle billeder, men jeg håber de kan lide dem 🙂 det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det, det er nemlig hurtigt og så smager de godt, jeg havde valgt at tilføje noget chokolade for det ved jeg Pia kan lide 🙂

Share
Boller og scones

2 thoughts on “Boller og scones

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins