I køkkenhaven er der mange bønner.

Fordi vi har sat busk-, stang- og pralbønner er der hele tiden nogen modne og det er godt.

En frisk men alligevel meget mættende salat er bestående af sunde bønner.

I dette tilfælde består den af gule stangbønner og grønne buskbønner.

Hvilket er ret dekorativt.

Opskriften

500 g friske bønner blancheres i vand i ca 4 minutter
Vandet hældes fra og de køler en smule indtil de blandes med 3 fint hakkede skalotteløg og en dressing bestående af en 1/2 spsk dijonsennep, 1/2 spsk honning 1 spsk olivenolie, salt og peber som røres sammen til en ensartet dressing. Dressingen smages til med citron og hvidvins- eller æbleeddike.

Salat serveres gerne med brødcrutoner og revet parmasan.

Mums

20130801-182919.jpg

Share
Bønnesalat
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins