Da vi i går fik overnattende gæster, besluttede jeg mig for at bage noget sødt.

Det var ikke de marcipanboller, som den unge herre havde håbet på, men det der blev lavet faldt nu også i god jord.

Det var nogle saftige kakao/chokolade/kokos/marcipan muffins, som sagtens kan laves som en skærekage.

De er lette og hurtige at lave.

Ingredienser:

4 dl mel

1 tsk bagepulver

3 spsk kakaopulver

2½ dl sukker

50 g chokolade (hvid eller mørk) 50 g. Odense marcipan og 50 g kokosmel

2½ dl. vand

75 ml olie (jeg benyttede mandelolie, men anden olie såsom majs eller solsikke går helt sikkert også godt)

2 spsk valnøddesirup(kan evt. udelades)

Indstil ovnen på 200.

Bland alle ingredienser undtagen vand og olie.

Tilsæt vand, sirup og olie og rør sammen.

Hæld dejen i muffinsforme (12 store) og bag i ca. 25 minutter eller i en smurt springform og bag 30-40 min.

Den er færdig når du kan stikke en tandstikker i, og den kommer op uden dej på.

Så hold øje med bageriet.

De kan spises uden noget til eller med is, cremefraiche eller flødeskum.

Share
Chokoladekage/muffins
Tagged on:             

One thought on “Chokoladekage/muffins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins