Jeg skriver i indlægget der også er udkommet i dag, at der skal bruges creme anglaise til en god rabarbertrifli, her får i lige opskriften:

Ingredienser:

piskefløde 2½ dl
mælk 2½ dl
æggeblommer 3 stk.
sukker 50 g

Piskefløde og mælk varmes op til blandingen er 60 grader. Æggeblommer og sukker piskes sammen til det er skummende. Den varme fløde-mælke-blanding hældes over de piskede æggeblommer under kraftig piskning.
Nu hældes det hele tilbage i gryden, og cremen tyknes til 85 grader. Vej derefter den ønskede mængde af, og servér den fx til dine bagte ananas. Resten kan du gemme og bruge som tilbehør dagen efter til en anden dessert.

Share
Creme anglaise

One thought on “Creme anglaise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins