I dag fejrede vi min og Mathias’ fødselsdag(selvom der er lidt tid til hans).

Dagen startede stille og roligt, og jeg fik hans fine gaver – et gavekort til en middag på Kiin Kiin og en dvd film med Dumbo 🙂 (jeg vil gerne have alle Disneys gamle film)

Derefter startede vi på at bage rabarbermuffins og fødselsdagsboller – der kom en liflig duft i bageriet. Udover kom vi også til at gå igang med lidt forårsrengøring af køkkenet.

Vi havde snydt lidt for allerede søndag satte vi en tiramisu over 🙂

Kl. 14.30 kom gæsterne, her fik jeg af mine forældre 2 par flotte sko som desværre skal byttes da jeg ikke passer dem særlig godt. Af min moster og kusine fik VI et gavekort til i Imerco. Af min onkel og hans familie fik vi en springform og kokotteforme. Alle dejlige gaver. Mathias får gaver af mine forældre og jeg på sin “rigtige” fødselsdag så han har noget at pakke op der, og det giver også lidt muligheder for at finde noget han virkelig ønsker sig.

Kl. 17.30 forlod nogle af gæsterne os efter nogle hyggelige timers samvær 🙂 Mine forældre og min moster blev dog til aftensmad som bestod af lækker grillet pighvar og nye gulerødder, tomatsalat og sortfodsmørbrad. Det var rigtig hyggeligt og impulsivt at de valgte at blive. Så det har været en rigtig hyggelig dag med et herligt solskinsvejr, og med den flotteste solnedgang, med en helt gennemrød sol. De “gamle” forlod lejligheden omkring kl. 21.15.

Så tak til alle der har sendt en hilsen på dagen, det har været dejligt at blive husket 🙂 Og tak til dem der nu var gæster hos os.

Share
Dejlige gaver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins