Jeg ønsker jer alle derude en rigtig dejlig dag, det skulle i eftermiddag eftersigende blive helt op til 30 grader, så det glæder jeg mig til.

Jeg har efterhånden fået tygget mig igennem en hel masse bøger til på onsdag, det er hvad min tid de seneste par uger er gået med.

Jeg ønsker ligeledes alle en rigtig dejlig weekend, her bliver den lang for Mathias’ vedkommende, han har fri fra lørdag til mandag 🙂 Jeg skal læse og på hospitalet mandag for at finde ud af om foden går fornuftigt, jeg synes ikke det er optimalt, så jeg vil umiddelbart ikke opereres på den anden fod, men lad os høre hvad lægen siger.

Share
Det skulle blive sommer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins