Ja der er en hel del der spirer i haven.

Bønner(heste), og indendørs(nu drivhus, Pinto, Black Eye og endelig Pral)  og ærter af forskellig slags. Beklager det manglende billede.

Her på billedet er det en kartoffelplante – blandet mange 🙂 vi håber på de alle giver pænt, da det vil være rigtig lækkert til forrådet.

Derudover satte vi også en masse løg i det tidlige forår, de er kommet rigtig flot op alle sammen og det skulle gerne blive ved. Næste år formoder jeg at vi skal sætte mange flere, da de vil være væk ret hurtigt, hvis vi også spiser dem friske. 😉

Her på billedet er det hvidløg.

Vores første hold radiser kom pænt op men blev så spist godt og grundigt, formentlig af jordlopper – det var jo ret så tørt i en laaang periode.

Men gulerødderne er på vej og det samme er en hel del rodfrugter.

Indenfor har vi spiret squash, tomater (med blandet succes – da mange af dem har været meget lang tid om at buske sig), chili (hvor er de stærke mere eller mindre ikke er blevet til noget), peberfrugt (spirer som ukrudt).

Agurker/asie agurker og drueagurker – spirer også alle lystigt derudad.

Endnu engang har vi måtte konstateret at Basilikum ikke bliver en god ven til forspiring, hovedparten er afgået ved døden ligesom mange rosmarin er gået samme vej.

Ja det var en opdatering på spiringsprojekterne.

 

Share
Det spirer
Tagged on:

2 thoughts on “Det spirer

 • maj 10, 2012 at 7:44 pm
  Permalink

  Hej med jer,

  Jeg har oplevet det samme med nogle af de stærke cillier (især Cap. chinense typerne) samt udfordringer med basilikum, men efter jeg har spiret dem oven på fyret, som bliver temmelig varmt har det hjulpet på det.
  Måske det hjælper, de er i hvert falt ret glade for varme under spiringen og den første tid.
  Flotte hvidløg i øvrigt! Det lyder til i har godt gang i selvforsyningen!

  Didde

  Reply
  • maj 11, 2012 at 1:31 pm
   Permalink

   Det er egentlig rart at høre at andre har haft nogle af de samme problemer/udfordringer. Vi har ikke noget fyr, så vi må finde på et alternativ, da jeg tænker at brændeovnen er lige en tand for varm.
   Og tak for rosen 🙂 vi glæder os sådan til de hvidløg og forhåbentlig bliver der også nok kartofler.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins