Min Guldsmed – Din online Guldsmed
Min kollega skal holde et spændende arrangement i samarbejde med Den Røde Cottage og det vil jeg gerne hjælpe frem 🙂
Jeg håber for hende, at der kommer en masse mennesker til arrangementet.
Diamanter og michelinmad
Fredag den 28. september åbner Min Guldsmed og gourmetrestauranten Den Røde Cottage dørene til en uforglemmelig aften, der byder på michelinmad og foredrag om eksklusive smykker og diamanter for 30 personer.
Pladser kan bookes online her
Aftenen byder på velkomst med champagne og appetizer, 5 lækre retter med vinmenu samt kaffe og sødt.
Kira Justinussen er vært ved dette spektakulære arrangement, der er hendes afsluttende fagprøve som butiksassistent med speciale i guld og sølv.
Mellem retterne vil Kira introducere aftenens gæster til diamanternes forunderlige verden og give et lille indblik i hvilke egenskaber, diamanter vurderes ud fra, og hvorfor de er så eftertragtede.
For som Kira siger: »Diamanter vælger du ikke kun ud fra en skala, men ud fra hvad du bedst selv kan lide.«
Første gang Kiras interesse for diamanter blev vakt var, da hun i forbindelse med sin uddannelse fik en 0,60 Carat diamant i hænderne for at vurdere den. Det var den største diamant, hun havde set hidtil, og fra da af vidste hun, at diamanter skulle blive et af hendes specialer:
»Der kunne jeg virkelig se farvespillet i diamanten. Hvis jeg kunne have købt den, så havde jeg gjort det. Jeg havde flere forskellige diamanter i hænderne, men lige dén var helt fantastisk. Den var helt klar, fuldstændig klar.
Den oplevelse, jeg fik, da jeg så den diamant, den kan ikke beskrives. Det skal ses – det kan ikke forklares,« siger Kira.På den Røde Cottage vil Kira fremvise løse diamanter og en helt ny eksklusiv smykkeserie fra Min Guldsmed, som på denne aften kan erhverves til virkelig attraktive priser. Prisen for hele arrangementet er 1.100 kr. pr. person.
Prisen dækker de fem retter og vinmenuen. Champagne, appetizer, kaffe og sødt bliver betalt af den Røde Cottage.
For yderligere informationer se: www.minguldsmed.dk og tilmeld nyhedsmail.
Share
Diamanter og michelinmad
Tagged on:     

2 thoughts on “Diamanter og michelinmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins