Øv natten mellem søndag og mandag troede vi at der var en læmning igang hos vores får. Det er 3 gang hun læmmer men første gang hos os. Fra kl 21-5 var vi ved hende kl 2 ringede vu første gang til dyrlægen for at høre hvad han ville råde os til. Vi troede opblokningen var i gang, men så skete der lige som ikke mere. Hun hade nogle kramper som også kunne ligne veer, derfor anede vi ikke uråd.
Hun blev mere og mere afkræftet, til sidst var der ikke mange kræfter tilbage og vi fik dyrlægen til at komme. Vi besluttede at hvis hun overlevede ville det være et mirakel.
Dyrlægen besluttede at give hende kalk og en omgang binyrebarkhormon. Her var kl 5. Kl 7 gik jeg ud til hende igen, nu ville hun spise og hun rejste sig op uden problemer. Dejligt men jeg frygtede stadigvæk vi måtte aflive hende hvis nu fødslen var igang.
Vi ringede efter dyrlægen som kom meget hurtigt. Nu stod Sigrid op og så helt frisk ud og hun havde overskud til at stampe af Bongo igen. Så vi besluttede at se tiden an. Hun får nu d-vitamin tilskud, grønpiller, hø, halm, gulerødder, grene og al andet lækkert for at hun ikke får det igen. Hun har formentlig en hel del lam i sig, som tidligere år og derfor manglede hun simpelthen energi til sig selv. For lammene sparkede og virker friske inde i hende. Så nu er det spændende hvornår det virkelig går løs.

Jeg tog på arbejde selvom jeg kun havde fået noget der lignede 2-2 1/2 times søvn. Da det endelig blev aften var jeg godt mør og fik sovet i ca 10 timer.

Sigrid ser ud til at trives igen.
Dette billede er taget kl 5 efter dyrlægens besøg.
Dejligt.>

20140408-120630.jpg

Share
Drægtighedssyge hos får

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins