Som barn kunne jeg rigtig godt lide når klassekammerater eller andre svømmere havde kage med og det måtte rigtig gerne være drømmekage, derfor faldt jeg over disse på Boligliv.dk 🙂

Opskriften indeholder mindre smør end den oprindelige drømmekage fra vores barndom, men det gør den ikke dårligere, tværtimod. Prøv at bage kagerne i små portions­forme, det gør dem lettere at håndtere, hvis de skal med på tur. Den kan selvfølgelig også bages i bradepande.
Tid: ca. 20 min. plus bagetid
(12 stk. )

3 æg
200 g lyst rørsukker
180 g hvedemel
2½ tsk. bagepulver
25 g smør
1½ dl mælk

Topping:
225 g brun farin
100 g mørk sirup
50 g kokosmel
50 g havregryn
1 spsk. mælk
1 spsk. smør

1. Tænd ovnen på 200 grader.
2. Pisk æg og rørsukker hvidt og skummende.
3. Bland hvedemel med bagepulver. Smelt smørret. Rør skiftevis mel, mælk og smør i dejen, mens der røres.
4. Fordel dejen i 12 muffinforme. Bag kagerne i ca.
15 min.
5. Kom brun farin, sirup,
kokosmel, havregryn, mælk og smør i en gryde, og
kog op.
6. Top kagerne med fyldet, og bag i yderligere ca. 3 min. Afkøl kagerne i formen, før de forsigtigt vendes ud.

Share
Drømmemuffins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins