Planen for at flytte i hus med en stor have er at blive så selvforsynende, som det nu er muligt uden at det bliver et fuldtidsarbejde.

Som jeg skrev om i onsdags er planen at anlægge en køkkenhave med en masse grøntsager. Men eftersom vi ikke er vegetarer ønsker vi også at holde dyr.

Planen er at starte med at holde kaniner – vi vil købe nogle stykker fra Lystrup Kaniner, som ikke ligger langt fra hvor vi skal bo.

Udover kaniner er planen også at anskaffe høns og gæs, det giver både mad og æg.

Hvis der er nogle der kan anbefale nogle gode steder til anskaffelse af høns og gæs så kom endelig med det 🙂

Tanke var nogle landrace dyr.

Share
Dyr
Tagged on:     

2 thoughts on “Dyr

 • februar 5, 2012 at 10:14 am
  Permalink

  Hej med jer,
  Bor i på Sjælland? Jeg vil ihvert fald ikke anbefale Maxsøe i Rødovre, de fleste jeg kender er kommet afsted med nogle andre racer/ krydsninger end det de blev lovet. Inde på fjerkrae.dk under forum er der en salgstråd og der er altid noget spændende til salg fra både havehuggehøns til racefjerkræ. Hvis det er en speciel race i vil have kan i også selv oprette et indlæg under “købes”.
  Hvis i bare vil have æglæggere eller slagtefjekræ vil jeg helt klart anbefale Ellemosegården på Tuse Næs, hvis det ikke er for langt at køre for jer.

  Hilsen Didde

  Reply
  • februar 5, 2012 at 4:33 pm
   Permalink

   Hej Didde

   Ja vi bor på Sjælland, godt at vide man ikke skal tage derhen. Jeg vil holde mig orienteret på fjerkrae.dk. Vores tanke var at det skal være gode æg og godt kød, vi har læst os til at der er flere der egner sig ok fint til begge dele.
   Der er lige lidt længere til Tuse Næs end vi kunne tænke os.
   Vi tager gerne imod gode råd som disse 😉

   Jeanette

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins