Ja jeg har en af de dage i dag, hvor jeg ikke har vild lyst til at være ude, det på trods af det faktisk er rigtig flot lige ud over stormvejret som holdt Mathias vågen i nat.

Det betyder dog ikke at jeg er fri for at lave noget. Der er nemlig praktisk opgaver som støvsugning, afstøvning, ophængning af vasketøj og tømning af opvaskeren og aftensmaden der skal laves. Derudover er der også nogle små spirer der skal flyttes videre og væk fra minidrivhuset.

Derudover så burde jeg læse til næste uge. Ja opgaver er der nok af, når man tager på arbejde den ene dag.

Jeg har ikke udelukkende holdt mig inde, kaninerne skulle have frisk mad og drikke, de er ved at vænne sig til mig kan jeg mærke, de løber ikke idet jeg kommer og den lille vil endda spise gulerødder af min hånd, det ville hun ikke i starten. Så det går stille og roligt fremad.

Share
En af de dage
Tagged on:         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins