Her til aften besluttede vi os for at leje nogle film og den første blandt dem var; En Familie.

Resume:

I ‘En familie’ er Rheinwald kongelig hofleverandør og et traditionsrigt bageri med den passionerede patriark Rikard Rheinwald (Jesper Christensen) i spidsen.

Datteren Ditte (Lene Maria Christensen), der er galleriejer og kæreste med Peter (Pilou Asbæk), får tilbudt drømmejobbet i udlandet, men samtidig bliver hendes far alvorligt syg.

Faderens drøm er, at hun skal føre bageriet videre efter hans død, og Ditte står nu overfor valget mellem sin egen karriere og hendes faders sidste ønske om videreførelsen af familiens livsværk.

’En familie’ er et drama om kærlighed, familierelationer og ønsket om at rive sig løse og finde sin egen plads i historien. Filmen er instrueret af Pernille Fisher Christensen (En Soap, Dansen) og vandt De internationale filmkritikeres pris (Fipresci-prisen) på filmfestivalen i Berlin.

– Jeg synes den er god, men på alle måder også trist og sørgelig. Det kunne være en hvilken som helst familie, og det er det, som går så stærkt ind og gør indtryk.
Jeg kan klart anbefale andre at se den, men ikke hvis man har brug for et godt grin eller noget som ikke påvirker, da det er en yderst stærk film.

Jeg synes den skal have ****(4) ud af *****(5).

Share
En Familie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins