Vi har lige været afsted på en rigtig god tur med min onkel, Pia, mine forældre, Lucas og Malthe. En rigtig god og vellykket tur.Vi hyggede os rigtig meget og fik stået meget på ski og ser helt klart frem til den kommende tur.

Det blev til 5 dage med høj flot sol og bluebird og så var der 2 dage med powder 😀 (jeg skal vist nok lige øve mig lidt mere :P).

Lucas og jeg, vi fik sat 180 og Mathias fik sat backflip (næsten rent) – hvilket jeg synes er cool. Han har haft en flot fremadskridende proces. Malthe fik taget kickers og alle fik kørt i pipe. Jeg fik ikke clearet boksen, men det gik det fremad..

Det er en god park i Flachauwinkl, Absolut Park, men det er lidt forvirrende at den ikke hænger fuldstændig sammen. Jeg er dog mest til den nederste del tættest på ChillHouse, da det ikke er nogle halsbrækkene hop jeg der kan komme ud for :S og der er heller ikke mega bokse.

Der er mere i de næste indlæg om den gode tur..

Share
En hyggelig tur 🙂
Tagged on:     

2 thoughts on “En hyggelig tur :)

 • marts 15, 2010 at 6:22 pm
  Permalink

  Godt man ikke er med……
  Det ser absolut kedeligt ud.
  Om jeg er misundelig…. næh…..
  Om jeg lyver…. ja måske

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins