Jeg som troede jeg var videre i systemet opdagede i dag, at min læge desværre var kommet til at lægge min journal i den forkerte bunke, derfor har jeg stadigvæk intet hørt vedr. MR-scanning hvilket begyndte at undre mig meget.

Jeg får fat i en sygeplejerske, som heldigvis kan sende det videre nu så skulle snart få en tid til scanning, men øv der lige kom lidt forsinkelse på den bekostning, for efter gårsdagens skitur er det særligt vigtigt at jeg kommer videre i systemet. Var virkelig begrænset i mit skiløb, og da jeg så valgte at være lige glad med det, kunne jeg desværre ikke finde balancen på noget jeg har gjort mange gange før så jeg falder og banker hovedet ned i sneen, så jeg sidder i dag med mega ondt i nakke/halsregionen hvilket selvfølgelig ikke er fedt oveni fod smerterne i særligt venstre fod som er hævet i hælregionen og på siden(ved anklen).

Rulle/balancebræt er ikke en mulighed da det forværrer mine anklers skade, og det er min løsning med at stå på et ben sikkert også, men det er en midlertidig løsning så jeg i det mindste kan holde balancen bedre. For inden vi kom til sverige nåede jeg også at falde så lang jeg var og slog albue og  omkring hofterne – så i dag og i går har været rigtig gode ømhedsmæssigt.

Så derfor skal der ske noget med mine fødder snarest eller jeg bliver sindssyg.

Share
En omstændig proces

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins