I går kom dagen for færdiggørelsen af mit BA-studium. Jeg kan på mandag gå videre med et nyt kapitel, der forhåbentlig ender med at jeg bliver kandidat i Historie med tilvalg i dansk.

Det skulle gerne være om 2 år hvis ikke noget går galt, hvilket det forhåbentlig ikke gør 🙂

Min mor synes det skulle fejres at jeg var færdig med det kapitel og inviterede derfor på Restaurant Geist.

Det var en dejlig oplevelse, vi valgte løbende de retter vi ønskede hver især og fik noget vin hertil.

Der var rent pænt, travlt (men vi oplevede god og hurtig betjening), der var pæne toiletter med små vaskeklude til hænderne. Der er i kælderen ikke højt til loftet, men det føler man ikke idet der er spejlloft, derudover har de en stor vinkælder.

Vi fik forskellige retter, som var velsmagende og særligt gode og spændende alle sammen.

Der var ikke mange af retterne jeg ikke fik smagt, men jeg kan især fremhæve avokadoen med caviar, kartoffelmos med taskekrabbe, foie gras med grønne mandler (den var særligt let), smagen i kalvebrislen og de tørrede kartofler var særdeles god. Yderligere var tiramisu’en og ligeledes æbleretten med det brunede smør.

Oplevelsen var god og vi havde rigtig god og venlig betjening. Der var en god stemning og jeg havde en rigtig god aften. Jeg var bekymret for betjeningen idet jeg havde læst anmeldelser om stedet, men de blev gjort til skamme. Jeg kan klart anbefale stedet.

Så tak til mine forældre og Mathias for det og ligeledes for Restaurant Geist som gjorde rammerne for middagen 🙂

Og som kronen på værket blev måltidet afsluttet med en candifloss som tilfældet også var dengang vi besøgte Paustian v. Bo Bech

Share
Endelig BA og fejring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins