Ja i dag har det været sådan en dag hvor jeg aller mest havde lyst til at gå tilbage i seng.

Eller rettere det startede faktisk i går min fod har været hævet op, og gjort ufatteligt ondt i disse dage og en nat på langs gjorde det bestemt og desværre ikke bedre.

Det skal siges at det er den fod der blev opereret sidste år i maj.. Det er faktisk ikke blevet bedre snarere tværtimod.

Jeg valgte derfor at tage en Ibumetin og det åbenbart på liidt for tom mave, ihvertfald fik jeg det kvalmende og var let utilpas.

Turen til stationen var våd og blæsende 🙁

Da jeg alligevel var næsten inde i byen da det tog til i styrke, valgte jeg derfor at tage de første 2 timer på uni, da jeg skulle være med til et oplæg.

Da de timer var overstået besluttede jeg, at det var på tide at tage hjem igen, selvom jeg desværre kom til at misse 3 timer i Dansk Sprog. Heldigvis har jeg nogle søde medstuderende, som gerne hjælper i nødens stund.

Hjemme igen var det ligesom stadigvæk stormende, og foden gjorde stadigvæk ondt. Mathias var igang med at ordne hønsegård, da hønsene kommer torsdag.

Desværre finder vi også ud af at det hønsehus vi har bestilt gennem Nordic Agro, sammen med en masse andre ting, er blevet rimelig meget forsinket, så hønsehuset bliver selvfølgelig også leveret torsdag formiddag :S

Men en god ting var dog at solen skinnede flot. Håber jeres dag har været bedre.

Share
Endnu en af de der dage…
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins