Mandag da jeg alligevel var på hospitalet i forbindelse med afklaringen på mine fødder, så jeg at Seuf havde 50% på alt i hele butikken. Jeg besluttede mig for at vende bilen og gå ind for at se om der lige var noget jeg kunne bruge.

Det var der “heldigvis” (ikke for pungen), men det blev ikke så dyrt som det var almindeligvis.

Jeg købte et par Nike 6.0 skibukser, de virker til at være af god kvalitet. Derudover købte jeg også et par rigtig lækre skiunderbukser(af mærket Kari Traa, som er rigtig dejligt at have på og det tørrer rigtig hurtigt) også på 50% så det blev overkommeligt og så har de god service, i hvert fald de gange jeg har været derinde.

Share
Et godt køb
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2018 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins