Ja så er vi kommet hjem. Vi kørte lørdag eftermiddag omkring kl. 16.30 efter en god dag med powder og solskin det meste af dagen, der var også en del vind oppe på bjregtoppene… VI fik hiket en hel del så da vi kom med færgen omkring kl. 3.45 var det vi egentlig ikke havde lyst til at gå op af trapperne for vi havde jo gået meget i ski eller snowboard støvler den dag.. men vi kom alligevel op og senere kom vi også helt hjem. Det var godt at komme hjem til sin egen seng og få sovet ordentlig igennem.. vi fik i alt 3-4 gode dage med pudder..

Vi har været noget skuffede over at der tit blev lovet solskinsvejr i vejrudsigten men solen dukkede stort set ikke frem men alt i alt en god ferie som for vores vedkommende skal gentages, om det så bliver der til eller et andet sted vil tiden vise.

Share
Flere billeder fra en god tur
Tagged on:     

2 thoughts on “Flere billeder fra en god tur

 • marts 29, 2010 at 4:21 pm
  Permalink

  Hey

  Ja, super tur. Var hjemme ved 12 tiden, så det var helt okay. Ville bare lige fortælle at vi bliver nødt til at tage tilbage. Sad og søgte på klip fra Laax på youtube og det lader til at der er en hemmelig offpiste rute som er mega lang og ser mega sweet ud!!! Bare søg på: “laax secret spot”. De ender nede ved Falera liften…..

  Reply
  • marts 29, 2010 at 4:23 pm
   Permalink

   Ja det kan vi ikke have, det lyder som noget svineri så må vi hellere tage tilbage 😀 det kan ikke gå vores næse forbi..

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins