Selvforsyning er godt nok en rar ting, ikke udelukkende på det økonomiske plan, men også bare sådan den tilfredsstillende følelse af selv at have produceret det.

Men visse ting er vi godt nok kommet langt ned i lagrene efterhånden, så langt at vi skal til at begynde at købe kartofler og løg, hvilket vi viste ville komme, men det er alligevel ret ærgerligt, at vi ikke havde til længere hen på vinteren.

Det betyder at vi næste år skal producere endnu flere løg og kartofler, såre simpelt. Vi skal have lidt flere sorter, så vi ikke skulle komme ud i at ende med ingenting i tilfælde af sygdom.

Vi ved at vi skal have tidlige, middeltidlige, sene og bagekartofler. Men hvilke sorter det så er, er vi ikke færdige med at beslutte, gode råd modtages gerne, vi tænker at sætte 8 sorter.

Løg skal vi også have – hvide(zittauer, kepa), rødløg, skalotte og forårsløg, har i forslag til andre sorter som i har gode erfaringer med vil jeg gerne høre det 🙂

Vi har stadigvæk en hel del rodfrugter i haven bl.a. gulerødder og scorzonerrødder, så vi er ikke helt tomme for forråd. Det er også sidste glas med sød marmelade vi er igang med og ligeledes med kompot, så det skal der klart mere af næste år, grøntomatmarmelade har vi rigeligt af foreløbig. IMG_2886

IMG_2887IMG_2582

Share
Forrådet i køkkenet
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins