Jeg faldt over endnu en artikel på Politiken.dk vedrørende hvad man kan foretage sig i New York. Her er linket

Her er artikelen:

Kabinepersonalet i SAS og dets samarbejdspartnere har samlet en række gode tips til besparelser i New York:

1. B&H

Et kæmpe varehus med gode tilbud på kameraer og andet foto- og videoudstyr.

Anbefalet af João Luiz P., chief steward, TAP.
420 Ninth Avenue, mellem 33rd og 34th Street Tlf.: +1 212 444 6615 www.bhphotovideo.com

2. Hell’s Kitchen Flea Market

Et af New Yorks største loppemarkeder er Hell’s Kitchen Flea Market på West 39th Street. Markedet er åbent hver lørdag og søndag kl. 9-18. Gratis entré.

Anbefalet af Mette G., air hostess, SAS.
West 39th Street, mellem Ninth og Tenth Avenue Tlf.: +1 212 243 5343

LÆS ARTIKEL10 gratis oplevelser i New York

3. Macy’s

Gå ikke glip af de enestående 10-procent gæsterabat, som alle internationale kunder får, når de besøger Macy’s i New York. Tag dit pas med, og hent et rabatkort ved Visitor’s Center oppe ad trappen til venstre for makeupafdelingen i stuen. Hvis du køber for meget, har Macy’s fantastiske tilbud på kufferter på 9. etage.

Anbefalet af Andre V., air host, SAS.
151 West 34th Street ved Broadway Tlf.: +1 212 695 4400

4. Sam Ash Music Stores

Hvis du er interesseret i at købe guitarer eller andre instrumenter, så besøg Sam Ash, hvor der er utallige gode tilbud. Der er tre separate forretninger, og de ligger på begge sider af vejen.

Anbefalet af Gen P., purser, SAS.
155 West 48th Street, mellem Sixth og Seventh Avenue Tlf.: +1 212 398 6052 www.samashmusic.com

LÆS ARTIKEL New Yorks fedeste pladebutikker

5. Jean Georges

Jean Georges Vongerichtens flagskib er en af de fem restauranter i New York, der er blevet tildelt tre michelinstjerner, og er en fænomenal restaurant.

Vongerichtens år som kok i Asien smages tydeligt i maden, som er en dejlig kombination af traditionelt fransk cuisine og friske asiatiske smage og farver.

Det bedste er prisen. Prøv deres frokost- og middagstilbud, og du vil opleve, at selv de fleste Nordic Chain-restauranter tager mere for deres såkaldte måltider. Cirka 35 dollar, 185 kroner, for en treretters frokost. Uovertruffent. Reservation kan foretages online.

Anbefalet af Juha K., first officer, Blue 1.
1 Central Park West Trump International Hotel and Tower Tlf.: +1 212 299 3900

6. The Inn on 23rd

Et af de bedste bed & breakfast-steder på Manhattan. Stedet ejes og drives af en fiskerfamilie, der købte og gennemrenoverede det i 1999. Det fem etager høje hus har sin helt egen charme og indeholder diverse antikviteter købt igennem mere end 20 år. 14 værelser med badeværelse og gratis internet.

Anbefalet af Hilde Cecilie J., air steward, SAS.
131 West 23rd Street, mellem Sixth og Seventh Avenue Chelsea. Tlf.: +1 877 387 2323 www.innon23rd.com

LÆS ARTIKEL Spis på New Yorks mest spændende restauranter

7. Loehmann’s

Denne butik er fyldt med fristende tilbud fra mærker som Giorgio Armani, Versace, Michael Kors and Marc Jacobs. Der er kun dametøj, og der er ingen prøverum, så iklæd dig noget stor og poset, så du kan skifte tøj under det, hvis du skal prøve nyt tøj. Rabatter på mellem 30 og 65 procent.

Anbefalet af Andre V., air host, SAS.
101 Seventh Avenue ved 16th Street, Chelsea www.loehmanns.com

8. Century 21

Det er gigantisk og altid fuldt af både lokale og turister, så du skal kæmpe dig igennem folkemasserne. Men det er det værd. Priserne er 40-70 procent under normalpris. Det er som et klassisk stormagasin med modetøj til damer, herrer og børn. Desuden er der stort udvalg i tasker, kosmetik, accessories til kvinder og mænd og ting til hjemmet. Century 21 ligger lige over for Ground Zero.

Anbefalet af Gunn B., air purser, SAS.
22 Cortlandt Street, mellem Church Street og Broadway Financial District, tlf.: +1 212 227 9092

LÆS ARTIKEL Oplev New Yorks ukendte side

9. Deluxe Food Market

Dette er et af mine yndlingssteder, når det drejer sig om en god, frisk og billig frokost i New York. Et fantastisk spisested midt i Chinatown. Jeg elsker stedets friske skaldyr, det store udvalg af sushi (10 stykker for 6 dollar), stegt and, dumplings og nudler – alt sammen frisk tilberedt. For den eventyrlystne er det sågar muligt at få alligator.

Anbefalet af Christian W., purser, Austrian Airlines.
79 Elizabeth Street, mellem Grand og Hester Street Chinatown. Tlf.: +1 212 925 5766

10. L’Ecole – The Restaurant of the French Culinary Institute

L’Ecole er en fantastisk restaurant, hvor man får gourmetmad til discountpriser. Hemmeligheden er, at L’Ecole er en kokkeskole, hvor fremtidens superkokke undervises. Menuerne findes online og opdateres hver uge. Der er en treretters frokostmenu (12.30-14.00) for kun 28 dollar, 148 kroner. En fireretters menu serveres mellem 17.30 og 19 (42 dollar, 220 kroner), og en femretters menu fra kl. 20 (42 dollar, 220 kroner). Brunch i weekenden (11.30-14.30) koster 19,5 dollar, 103 kroner. Jeg kan på det kraftigste anbefale dette sted til alle, der ønsker en god restaurantoplevelse.

Anbefalet af Vivian D., air hostess, SAS.
462 Broadway ved Grand Street Chinatown. Tlf.: +1 212 219 3300

LÆS ARTIKEL Her er New Yorks nye gourmettrend

11. TKTS Discount Tickets

TKTS sælger billetter til forestillinger både på Broadway og væk fra Broadway med op til 50 procent rabat. Der ligger et berømt billetkontor på Times Square, men hvis du nogensinde har været på Times Square, har du også set de lange køer af mennesker, der venter på at få en billet til ’Mamma Mia!’, ’Phantom of the Opera’, ’Chicago’ eller en af de andre forestillinger. Jeg tager som regel hen til TKTS Discount Booth på South Street Seaport på nedre Manhattan, hvor køerne er meget kortere. Modsat billetkontoret på Times Square sælger South Street Seaport Booth billetter til aftenforestillinger på selve dagen og eftermiddagsforestillinger dagen forinden.

Anbefalet af Håkan B., air steward, SAS.
South Street Seaport, hjørnet af Front og John Street www.tdf.org

Share
Forslag til New York turen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins