Jeg har længe villet igang med, at forspire lidt forskelligt.

Det for at være klar, når foråret kommer til haven og det kommende drivhus 🙂

Sidste år på altanen var udbyttet ikke vanvittigt stort, men det skulle helt sikkert være bedre i år.

Men med god forberedelse må det dog blive bedre.

Fredag kom derfor dagen for at købe et minidrivhus, da vores tidligere var gået i stykker.

Jeg valgte at så:

Tomater:

Gule Pæretomater

Tidlig Busktomat

Tomat Costoluto Genovese (Camilla Plum)

Tomat Longkeeper (Camilla Plum)

Krydderurter:

Kruspersille

Rosmarin

Ramsløg (i håb om at de kan komme uden frostbehandling)

Chili/Peber:

Chili Gul Peperone Piccante Papecchia (Camilla Plum) – Valnøddestore, runde italienske peperoncino, en afart af Red Cherry, men større. Capsicum anuum, ca 20.000 scoville

Peber Mini Chocolate Bell (Camilla Plum) – Lille peberfrugt sød tykkødet frugt der er rigtig frisk og lækker. Modner fra grøn til chocoladebrun – meget produktiv plante.

Chili Thai Orange (Camilla Plum) – Smukt orange, tynd, birds eye, me den typiske smag fra det østasiatiske køkken, ca. 4 cm, meget stærk, ca. 100.000 scoville.

Chili Pulla (Camilla Plum)

Jeg glæder mig til, at se hvad der kommer ud af det hele og samtidig til at fortsætte med at så flere frø. Jeg overvejer endda at så flere Kruspersille og Rosmarin. Måske endda også flere chili/peber og tomater, for at bruge de frø op jeg har på lager af det hele. Ligeledes også for at have nok når det bliver aktuelt.

Share
Forspiring
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins