Som i går kommer jeg med et tip til et sted, der skal besøges for mit vedkommende, hvis jeg på et tidspunkt kommer til London igen
Denne gang har jeg også fundet inspiration hos Politiken.dk


Slik som i gamle dage

Træt af præfabrikerede slikposer og standardudvalget i supermarkedet? Så er det oplagt at besøge Mr. Simms Old Sweet Shoppe nær Covent Garden. Men vær forberedt på, at selv den mest ihærdige sundhedsapostel nok vil have svært ved at tøjle sit indre barn her i butikken, som utvivlsomt vil blive en yndlingsdestination for alle med en sød tand. For her bugner hylderne af over 100 forskellige slags bolsjer som Lemon sherberts, Rhubard and Custard og Cola Cubes, vingummi, chokolade, fudge og endda et imponerende udvalg af lakrids til dem, der har svært ved at undvære den slags. Alle de søde sager er fint udstillet i klassiske glaskrukker, som løftes ned af den søde ekspedient bag disken og bliver vejet op og hældt i papirsposer. Mindste køb er 50 gram, men der er desuden et bredt udvalg af bland selv slik under glasdisken, hvor det er muligt at vælge helt ned til en vingummi ad gangen.

Er den søde tand vækket til live, kan det også anbefales at fortsætte ned ad New Row mod Covent Garden og dreje til venstre ad Garrick St. og aflægge CyberCandy et besøg. Som navnet afslører, er der lysår mellem de to butikkers stil og indretning. Til gengæld er det her, du finder favoritter fra især USA og Australien, som ellers kan være svære at opdrive.
Mr. Simms Old Sweet Shoppe, 25 New Row, London WC2N 4LA. CyberCandy, 3 Garrick St, London WC2E 9BF.

Share
Gammeldags slikbutik i London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2018 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins