Jeg har haft et meget langtrukkent projekt med kaninskindene og faktisk er jeg ikke færdig.
Desværre.

Jeg ville rigtig gerne lave sådan en skindhue og skindhandsker af noget af skindet og såler. Men jeg har kun gennemgået saltningen og tørringen, strækningen og blødgørigen har ikke været optimal, desværre.

Men jeg har fundet ud af at jeg nok er kommet til at vride skindene efter vaskningen, en hel del pels er nemlig igang med at falde af når jeg blødgører skindet. Rigtig ærgerligt da det var ret flot på nogle af dem.
Gode råd modtages gerne også mønstre til de forestående projekter.

20130204-195931.jpg

20130204-195939.jpg
Billederne har til hensigt at vise hvad jeg mener med at pelsen ryger af.

Lædersiden.

20130204-200155.jpg

Share
Garvning af kaninskind
Tagged on:

2 thoughts on “Garvning af kaninskind

 • april 8, 2013 at 9:26 pm
  Permalink

  Hi jeg har lige lagt to kanin skind i salt i dag, hvor længe de skal ligge har jeg ikke fundet ud af… men jeg er glad for at jeg lige faldt over din blog her, og fik læst at jeg ikke skal vride dem når de har været en tur i blød takker.

  Reply
  • april 11, 2013 at 11:13 am
   Permalink

   Det var skam så lidt. Altså jeg fik ikke styre min saltperiode, så jeg kan ikke svare dig, næste gang jeg forsøger skal jeg gå mere slavisk til værks tror jeg.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins