Så har vi efterhånden lavet is et par gange af vores hjemme malkede gedemælk og jeg kan bare sige, det er sååååå lækkert.
Det bliver langt mere cremet end ved brug af kondenseret mælk, eller mælk og fløde kombinationen. Det eneste det kan måle sig med er creme anglaise blandingen.

Følgende benytter jeg til ca. 800 ml:
500 ml gedemælk
3 æggeblommer
100 g rørsukker
2 spsk vanillesukker (hjemmelavet er bedst)

Sukker og æggeblommer piskes til en lækker cremet æggesnaps og tilsættes vanillesukkeret.
Når det er lækkert cremet tilsættes mælken og det hele hældes i ismaskinen og køres i ca. 30-40 minutter.

Lækkert og nemmere kan det ikke blive.
Det kan også laves med jordbær eller brunet smør. Mums.

Share
Gedeis
Tagged on:             

3 thoughts on “Gedeis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins