Jeg har tidligere beskrevet vidunder maskinen – vores KitchenAid Artisan, som klart hjælper os med at få super lækre brød (den hjælper ihvertfald med i ælte-processen.

Men andre gode ting at have for at optimere brød produktionen er:

En bagesten (vi købte engang en til vores Webergrill, som Mathias har filet til så den kan være i ovnen)

En bagespade (praktisk nær du skal flytte brødet, ind og ud af ovnen – så man ikke brænder sig eller slår luften ud af dejen).

Derudover har vi også nogle hævekurve (de er dog endnu ikke blevet brugt – fik dem i julegave) – men de vil gøre at vi får nogle flotte mønstre på brødet, og eftersigende skulle de også sørge for at brødet hæver opad.
Vi havde også engang en dejskraber – som desværre ikke er mere, men det skal vi klart have igen, da det er særdeles praktisk når der skal fjernes dej fra bordet eller til at hakke dejen til boller eller stykker.

Derudover er det også godt med en flad grydeske( i træ – den knækker ikke lige så let som en i plastik gør).

Til at rulle pizza’er, tærtedej eller pitabrød ud med har vi en kagerulle – jeg ville dog allerhelst have en rullepind.

Vi har altid skarpe knive og gode bageforme til rugbrød eller muffins m.m.

Vi har også decilitermål, vægt, skåle i stål og plast, en sigte og viskestykker vasket uden brug af skyllemiddel. De to førstnævnte – bagesten, bagespade og dernæst decilitermål kan man klare sig med 🙂

Share
Gode redskaber til et godt brød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins