Er godt nok et bær, jeg ikke er ret vild med, hvilket er en sjældenhed.

Vi købte disse bær i Mayrhofen, da de ikke var voldsomt dyre og de skulle jo være så sunde, og burde kunne spises som man spiser rosiner, men blot være langt sundere.

Men men men jeg kan ikke rigtig lide smagen, de kan da spises, men det er ikke noget jeg nyder og slet ikke uden andet til.

 

Om bærrene

I Kina har Gojibær været anvendt i mere end 5000 år via traditionel kinesisk naturmedicin.

I årenes løb har bæret haft mange navne; Wolf Berry, Lyciumbär, Gou Qi Zi, The Happy Berry m.fl. Gojibær er rige på antioxidanter, essentielle fedtsyre, vitaminer og mineraler.

Superfruit anbefaler at spise Gojibæret som det er, en håndfuld om dagen for dets nytte. Gojibær fra Superfruit kan tilsættes i müsli om morgenen og gerne i smoothies. De kan også anvendes som snack eller benyttes i forbindelse med madlavning f.eks. i salater.

Gojibæret indeholder Omega 3 & 6, beta-caroten, Zeaxanthin, lutein, Kalium, polysaccharider, Vitamin B1, B2, B3 og C, calcium, chrom, kobber, magnesium, jern, mangan, fosfor, selen, natrium, zink, produkter fiber, 18 af 20 aminosyrer og henved 23 sporstoffer.

 

Det er jo tydeligvis sundt, men det er ikke en smag min mund kan forlige sig med, men i andre skal være velkomne til at spise løs af de sunde tørrede bær.

Share
Goji-bær

One thought on “Goji-bær

  • marts 31, 2011 at 8:27 am
    Permalink

    *gumlegnasketyggegnaveslugeguffe* *hikke* Takker. ;o)

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins