I anledning af min fødselsdag fredag i sidste uge inviterede Mathias mig ud, og som overskriften siger var det på Grønbech og Churchill. Det var et dejligt og spændende besøg.
Vi valgte Så vidt jeg husker Churchill menuen med vin til. Derfor havde vi valgt at tage toget til byen.

Vi fravalgte at få kaviar og champagne.
Da vi tænkte vi måtte blive mætte nok af lækkert brød og den skønne menu.
Brød med l
Forreten bestod af slethvar med løg og peber i forskellige former.

20140501-205330.jpg

Næste ret bestod af Hummer i egen bouillon med forårets svampe og rød syre

20140501-205605.jpg

Hovedretten bekræftede os meget i at vi i drivhuset skal have vagtler.
Vi fik nemlig hvide asparges glaseret med hvid balsamico, asparges pure og friske Laurbærblade. Derudover også vagtler (bryst og lår) steget med citroner og citrus urter. Det var en spændende og meget forårspræget ret.

20140501-205637.jpg

Til dessert skulle der selvfølgelig være rabarber i en eller anden form.
Derfor porcherede rabarber, med rosenvand, rosenpeber og blomsterpeber, fløde sat med hvid chokolade og marmoreret sorbet.
Jeg kunne godt spise det hele igen men bestemt også desserten.

20140501-210137.jpg

Hvilken dejlig middag men man bør bestemt ikke snyde sig for deres vine.

Vi afsluttede med små petit fours – lækkert.

20140501-210307.jpg

Share
Grønbech og Churchill
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins