Da jeg skulle have indkøbt Mathias’ fødelsdagsgave og gaven til gårsdagens brudepar, valgte jeg at slå et smut forbi H. W. Larsen der ligger i Kødbyen, jeg havde forsøgt mig nogle dage forinden i Kunst og Køkkentøj, men de havde intet af det jeg skulle bruge og så gik jeg med en fyldt pung og uforrettet sag.

Tilbage til H. W. Larsen, det er en butik og webshop for butikker/restauranter og private. Der var mange ting som også var overdimensionerede til alm. køkkenbrug, men der var også en hel masse man sagtens kan bruge og formentlig også spare penge på ved at købe der.

Hvis man elsker gode og flotte knive har de en masse og derudover sliber de knive eller sælger ting til at gøre det med, som også gårsdagens brudepar fik af os.

Så elsker man køkkenting, forklæder, gryder, pander, spatler, sier, røreskeer m.m. så er H.W.Larsen et rigtig godt besøg, hvad enten det er i den fysiske butik eller på webshoppen.

Share
H W Larsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins