Så fik jeg endelig set Harry Potter del 7, som jeg i går skrev jeg skulle 🙂

Den var længe ventet, frygtet og skræmmende tæt på, da en saga så ville slutte (desværre men sådan er livet jo).

Den levede på al mulig måde op til mine forventninger, selvom jeg synes den gik hurtigt over parforhold, den forrige film og dødsfaldende. Jeg synes dog forbløffende godt om rollerne Snape og Draco, der kom en helt anden menneskelig side over dem i denne film.

Det var fint at se den i 3d, men det gav mig ikke en meget større oplevelse, det var da fedt nok men ikke noget vildt.
Filmens lyd og billeder var dog i skarp kvalitet og stod perfekt, skuespillerne spillede godt.

 

Filmen havde på ingen måde været til at holde ud, hvis ikke jeg kendte udfaldet for hovedpersonerne om de overlevede eller ej 🙂 Det er mærkeligt at en saga er slut, men det bliver synes jeg gjort på flot vis, ved at runde af med Snapes følelser for Harrys mor og der bliver dvælet ved det, det kan jeg godt lide. Det hele bliver gjort i et højt niveau og fart, men det gør ikke noget, da man periodevis dvæler ved visse ting og giver dem fint fokus, der mangler ikke særlig meget modsat i tidligere film (dog ikke del 1), jeg synes at filmene passer fint sammen, det er nok også derfor man har valgt ikke at komme med et resume af del 1.

 

Jeg vakler mellem 5 eller 6 stjerne til filmen. Jeg synes godt den kunne have været en smule længere, men den film der er, er flot og god.

 

 

Share
Harry Potter 7 del 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins