Jeg læser historie på Københavns Universitet, og det er jeg generelt rigtig glad for.
Jeg har læst forskellige emner – det vil sige om det antikke Grækenland, om 2. verdenskrig med Hitler som fokus(i mit tilfælde), renæssancen, om slavehandlen(trekantshandlen) og i min bachelor skrev jeg om madhistorie, mere specifikt om taffelkulturen i Danmark og hvordan den blev ændret af Struensee.

Min ide til at skrive om lokalhistorie opstod, da jeg i lokalavisen læste om at Caroline Mathilde havde en meget stor og sød tand, og yderligere fordi vi med studiet besøgte Bi Skaarup og her kokkerede renæssance mad.

Det er det eneste emne, som jeg ikke er kørt sur i  hen imod slutningen af opgaveprocessen, det føltes stadigvæk interessant til det sidste, men det er et område der ikke er særlig meget litteratur om på dansk. Men jeg fandt stor hjælp i Bi Skaarup, som ved ufattelig meget om historisk mad.

Så det at processen gik lettere og mindre surt end det plejer, håber jeg er et godt tegn, nu når det trods alt er min BA, det gælder, men det vil tiden vise.

Jeg er helt sikkert ikke færdig med at læse om historisk mad, om det kommer til at inkludere kongehuset og dets vaner igen, vil kun fremtiden give et praj om.

Share
Historie – mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins