Vi er på det seneste blevet inspireret af at se brødrene Price.
Det har resulteret i hjemmegjorte Ande og senere oksepølser. Andepølserne kunne have indeholdt mere fedt, men var gode. De blev krydret med enebær, allehånde, salt, peber og en smule stødt Karl Johan mel.
Oksepølserne fik lidt muskatnød, salt, peber og paprika, hvidløg.
Det er lige med at få taget til stopningen når først man har lavet en bindefars.

20130401-075229.jpg</a
Pølsebrød, syltede agurker, remoulade, og løg. Desværre ingen hjemmeristede løg denne dag.


href=”http://etlivpaalandet.files.wordpress.com/2013/04/20130401-075357.jpg”>20130401-075357.jpg


href=”http://etlivpaalandet.files.wordpress.com/2013/04/20130401-075406.jpg”>20130401-075406.jpg

En uges tid senere lavede vi burger.
Hjemmegjorte boller, agurker, remo, hjemme ristede løg. Det var bare såååå godt.

20130401-075622.jpg

Share
Hjemmelavet “fastfood” i billeder
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins