Ja jeg blev af Chocolat.dk inspireret til at lave nutella – da hun postede et indlæg med mandelsmør og choko-mandelsmør.

Derfor blev det faktisk en combo med mandler og hasselnødder og til min glæde kan Mathias tåle det på trods af hasselnødderne.

Ingredienser

100 g smør

1/4 dl piskefløde

100 g hasselnødder

200 g mandler

100 g mælkechokolade

200 g mørk chokolade 70 %

 

Mandler og hasselnødder kommes i ovnen og skal “bage” i ca. 10-20 minutter.

Skallerne af hasselnødderne skal pilles af og nødderne blendes til en “nøddesmør”.

Smørret og fløden blandes i nødderne.

Chokoladen smeltes og hældes i og blandes med resten.

Hæld det på glas, og stil det på køl.

Det smager af chokolade og er om muligt ikke sundere end det du kan købe, men det smager bedre og du ved hvad der er i.

 

20130220-133256.jpg

Share
Hjemmelavet Nutella
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins