Vi har ikke lavet det før ej heller af kyllingevinger, da vi ikke har haft nogle.
Vi parterede i sin tid en hel del af gæssene, dem der var mindst eller havde fået for hullet skind.
Nu var muligheden der.
Årsagen til at er antal af gæssene også blev parteret var også at når vi de fleste dage kun er to, så er en gås ufattelig stor, der er det alt andet lige lettere at tage 4 gåsevinger, et bryst eller 2 lår ud

Vingerne 4 stk blev lagt i et fad med gåsefedt, og krydret med salt, peber, stjerneanis og muskatblomme.

De skal i ovnen ved 175 grader i ca 1 time og så skal de have lidt tid på hver side under grill så skindet bliver sprødt.

Jeg serverede bagte rodfrugter til.
Det kunne godt have været en god ande/gåsesovs til men det havde vi ikke.

Hotte var de ikke men de kunne være blevet det

20121124-100703.jpg

Share
Hotwings gås
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins