Vi ved jo at gæssene og ænderne kommer i april, og denne gang vil vi godt være i god tid. Som med buret til han kaninen, det ligner dog hunnernes, så det vil jeg ikke vise i denne omgang.

Vi fik endnu engang hjælp til husene af min far. Der er gået ud fra en noget simplere konstruktion end den der blev brugt til kaninburene. Så det gik noget stærkere, de er dog ikke helt færdige endnu, men det er overskueligt.

Derudover har vi også fået styr på vildnisset – hovedsagligt bestående af brombær-tornekrat og hyld. Det er blevet skåret til med hård hånd og kommer det op vil det blive tæmmet, så vi ikke kommer til at rive os. Det er nu muligt at se hvor stor grunden egentlig er. Der er stadigvæk for lidt jord på grunden, så vi får mere leveret når frosten ikke bliver ved med at komme og så skal der fræses til og anlægges køkkenhave og drivhus 🙂 Hønsene kommer i øvrigt også snart til matriklen.

Vi har valgt Lys Sussex som snart vil komme til at lægge æg. Det bliver skøøønt. Men skønt er det nu også at hele haven ikke er fyldt med kvas.

Men tilbage til husene der kommer til at huse gæs og ænder 🙂

og lige et til. Der blev bygget tre der er lige langt.

Hønsehuset kommer i dag og Mathias går formentlig igang med at grave så fliser og net kan komme et godt stykke ned i jorden. Så ubudne gæster ikke kommer ind.

I denne uge går vi fra 4 på matriklen til formentlig 15 🙂 Det kaldes en forøgelse der vil noget. Og til April bliver vi 40 i det hele 😀

Share
Hus til gæs
Tagged on:                         

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins