Ja, der er nok mange der oplevede samme problem som jeg i nat.

Vi prøvede at komme igennem til en taxa i 2 ½ time og til sidst lykkedes det heldigvis. Mathias og jeg kommer ind i taxa’en, og det viser sig at chaufføren er i et underligt lune og virker bitter over ikke at fejre nytår med familie og venner, men han tjener jo mange penge.

Vi prøver at snakke lidt med ham, men han er yderst uinteresseret.

Men et godt råd giver han dog alligevel, BESTIL DIN TAXA PÅ HJEMMESIDEN www.taxinord.dk

Det er klart et råd jeg vil benytte mig af en anden gang hvis det bliver aktuelt, og hermed er rådet også givet videre til jer andre derude.

Share
Hvordan skaffer jeg en taxi nytårsnat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins