Den anden dag da vi var ude og gå med Bongo så vi udsprungen hyld, sidste år var vi næsten for sent ude og fik ikke lavet nok 🙂 så nu måtte vi lige lave en test portion 😉

8 hyldeblomst skærme
300 g sukker
1 liter vand
1 kæmpe stor citron

Skærme renses og stilkene skæres af 🙂 herefter kommes de i en skål.
Vand, sukker og citron kommes i en gryde og det bringes til kogepunktet hvor al sukkeret skulle være “smeltet”.
Sukkerlagen hældes over hyldeblomstskærmene og afkøles lidt på køkkenbordet inden det anbringes på køl i 12 timer 🙂

Mums siger jeg bare det var vellykket.

20120605-064605.jpg

Share
Hyldeblomst saft
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins