En spændende, smuk og lækker forret.

  • 2 spsk hindbæreddike
  • 2 spsk honning
  • 4 jomfruhummere (rensede og istandgjorte)
  • 4 skiver lardo eller saltet spæk skåret meget tyndt (man kan bruge parmaskinke af bedre kvalitet)
  • 12 macadamianødder
  • 12 danske hindbær
  • lidt bornholmsk rapsolie
  • estragon
  • Sydesalt (dansk)

Kog eddiken og honningen sammen, til det har en sirupsagtig konsistens. Stil den lunt, så det ikke størkner.

(Kog jomfruhummerne i ca. 1 ½ minut).

Anret jomfruhummerne på tallerkner, og dæk dem med en skive lardo eller spæk. Stil dem i en meget varm ovn i et halvt minut. Drys tre hindbær og 3 nødder over hver (evt. 2) Dryp sirup og lidt rapsolie over, drys med sydesalt og estragon, og server omgående

Share
Jomfruhummer, lardo, macadamia, danske hindbær, karamel og estragon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins