En dag jeg glæder mig til hvert år er juleaften.

Vi startede stille og roligt, da æblepeberrod og rødkål jo var klar.

Hundene skulle ned og lege med andre hunde først på dagen.

Gåsen med fyld blev sat over på grillen, men grundet fugtige kul var opstarten ikke helt god.

Der blev ordnet kartofler til at brune, der blev skrællet kartofler til hvide.

Startet på en god kraftig sovs, og så blev flæskestegen af frilandsgris (kunne desværre ikke få øko) og så blev der hygget og spist småkager.

Ris a la mande og kirsebærsovs blev det også til. Ingen af os to herhjemme fandt mandlen.
Og gaverne blev selvfølgelig åbnet og der var en masse gode ting.

20121226-160912.jpg

20121226-160920.jpg

20121226-160927.jpg

Share
Juleaften
Tagged on:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins