Ja årsagen, til det noget alternative tema på nuværende tidspunkt, er at JEG lider af julemani (Mathias synes ihvertfald jeg er forfærdelig og han synes det er alt for tidligt, men det har han nok ret i ;)…

Jeg elsker jul og synes det er hyggeligt, glæder mig til at duftene spreder sig og at der er pyntet op over det hele..Nisser, lys, julekalender og hygge med familie og venner.. Det er hvad jeg glæder mig til 🙂

Jeg glæder mig til at se folk blive glade for deres gave, folk som hygger sig sammen og alt hvad der hører med…

der vil komme billeder når der er blevet pyntet op med lys og nisser herhjemme 🙂

Share
Julehumør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2019 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins