Søndag fik vi besøg i to omgange og det kræver selvfølgelig sin kage 🙂
Og selvom kagen hedder Julekage kan den sagtens bruges udenfor sæsonen 😉
Den spreder en dejlig krydret duft. Der blev lavet en dobbelt portion.

Ingredienser:
2 æg
175 g sukker
2 æbler
40 g valnødder
1 dl olie
1/2 dl mælk
200 g hvedemel
1/2 tsk salt
1 tsk allehånde
2 tsk kanel
3 tsk bagepulver

Æg og sukker piskes skummende.
Æblerne rives groft – gerne med skræl på, der er ingen grund til at bruge tid på at skrælle dem.
Valnødderne hakkes groft.
Mælk og olie tilsættes og røres i.
Æbler og valnødder tilsættes. Hvedemel, bagepulver og krydderier blandes og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Dejen vendes forsigtigt sammen.
Den kan bages i en form foret med bagepapir som jeg gjorde det, eller smurt let med olie.
Bages ved 175 grader i 45-60 minutter. Afhænger meget af kagens størrelse.

Share
Julekage
Tagged on:     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2017 etlivpaalandet.dk. All Rights Reserved.  WordPress Plugins